Albeton

Hier komt tekst over Albeton

Bollenbeton

Bollenbeton B.V. is ontstaan uit een jarenlange samenwerkingsverband tussen leverancier en afnemer. Dit heeft geleid tot de realisatie van een moderne betoncentrale in de Bollenstreek. In februari 2017 is de eerste paal van betoncentrale Bollenbeton geslagen. Met een leveringscapaciteit van 150 m³/uur, is Bollenbeton uw partner voor alle leveringen van betonmortel en andere cementgebonden species in de Bollenstreek.

Bollenbeton is actief in de grond-, weg- en waterbouw en heeft in Hillegom een zand- en grindoverslag locatie. Hier bouwden wij de nieuwe centrale. De betoncentrale kan dus direct putten uit de grondstoffen die daar verhandeld worden. Er is bij deze centrale gekozen voor een automatisch vulsysteem van de toeslagstoffen. Deze toeslagstoffen worden opgeslagen in een geheel verzinkte viervaksbunker met daaronder een weegband. De nieuwe betoncentrale heeft een capaciteit van 150 m³ per uur. Door de verzinkte uitvoering borgen wij een lange levensduur.

Een opvoerband vervoert de toeslagstoffen naar de tussentrechter, die voorzien is van een geheel dichte omhuizing, waardoor er geen stof van het zand of grind in de rest van de centrale kan komen.