Mengers

Hieronder vindt u een selectie van onze mengers. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Planetaire tegenstroommengers

Planetaire tegenstroommengers worden gebruikt voor het mengen van zwaar, licht en speciaal beton, kalksteenmassa, natte en droge mortels, etcetera. Standaard leveren wij deze mengers met een uitstoot/charge van 0,25 tot 3 m³. De menger kan voorzien worden van één of meerdere loskleppen en een ophaalbak. Wij leveren dit type menger van diverse fabrikanten.    

Dubbelassen mengers

Dubbelassen mengers zijn uitermate geschikt voor het vervaardigen van transportbeton, wegenbouwbeton en beton voor prefab die hoge productievolumes vragen. Deze mengers hebben een hoog mengvermogen, geringe slijtage en snelle lossing. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om grove materialen tot 150 mm te mengen. De standaard uitstoot is van 0,5 tot 9 m³ per charge. Wij leveren dubbelassen mengers van diverse fabrikanten.   

Dwangmengers

Dwangmengers worden toegepast in zowel de prefab industrie als bij transportbeton. Standaard leveren wij de mengers met een uitstoot van 0,15 tot 4 m³ per charge. Wij kunnen deze mengers ook eventueel uitvoeren met een hydraulische of mechanische wirbler (agitator).