partner in betoninstallaties

voor efficiënte en innovatieve oplossingen.

Wij zijn Rotonde

Met jarenlange ervaring in engineering en constructie; van compleet turn-key geleverde betonmortel centrales, menginstallaties en vulsystemen tot losse componenten en deeloplossingen. Met onze nuchtere mentaliteit bouwen wij innovatief en natuurlijk duurzaam, zowel bij complete installaties als bij modulair maatwerk.

Onze werkwijze is
uw werkwijze

Wij zijn partner. Wij leveren geen standaard dienstverlening, maar bepalen aan de hand van uw bedrijfsvoering de prioriteiten; wat wij wanneer leveren, wie welke werkzaamheden uitvoert en om welke kosten het gaat. Oplossingsgericht, maatwerk, afgestemd op uw wensen én altijd efficiënt. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

 

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop.

Korte communicatielijnen, een duidelijke planning en concrete afspraken. Dat geldt voor de contacten met onze opdrachtgever, maar ook voor de communicatie tussen ontwerper, werkvoorbereider en projectleider. Vanaf onze 1ste kennismaking tot aftersales, service en onderhoud, zijn wij een betrokken partner.

 

Vakkundig en adequaat

Met Rotonde als partner, beschikt u over gespecialiseerde serviceteams voor installatie-, onderhoud-, revisie-, en reparatiewerkzaamheden. Door vakkundige service en structureel onderhoud, beperken wij de kans op storingen (en dus productieverlies) tot een minimum. En is er toch nood aan de man? Met onze monteurs die stand-by staan, laat een oplossing nooit lang op zich wachten.

 

Werken bij Rotonde

Werken bij Rotonde is werken, leren en groeien in een mooi bedrijf, waar iedereen zijn steentje bijdraagt aan een goed geoliede organisatie. Waar inzet wordt gewaardeerd en gevoel van trots niet uitzonderlijk is. Bekijk hier onze vacatures. Zit jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar info@rotonde.nl. We kijken er naar uit!